Theorie

Voor het aanvragen van je rijexamen is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van je theoriecertificaat. Om een theorie-examen aan te laten vragen door ons, moet je ons machtigen. Dit doe je met behulp van je DigiD (inloggen bij DigiD) op mijn.cbr.nl. Het rijschoolnummer krijg je zodra je bij ons rijles gaat volgen.

Digitaal lespakket

Theorie is een essentieel onderdeel voor je rijopleiding. Het oefenen voor het theorie-examen was nog nooit zo leuk en leerzaam met het digitale lespakket!

Wij bieden je een volledig digitaal pakket aan waarbij je in je eigen tempo de theorie kunt leren. Het pakket bevat een digitaal lesboek, 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning, 50 examens en 60 praktijkinstructiefilmpjes. Je volgt een lesschema op basis van gemaakte vorderingen zonder enige tijdslimiet. Dit pakket is op ieder moment up to date en je kunt hier onbeperkt gebruik van maken!

Het digitale lesboek wordt na elk hoofdstuk afgesloten met een toets. Naarmate je vordert, worden er steeds meer onderdelen geopend. Je kunt in het begin nog geen examens oefenen, daarvoor moet je eerst het boek leren. Hoe meer je leert, hoe meer onderdelen toegankelijk zullen worden.

Wij maken gebruik van iTheorie. Meer informatie is te vinden op de website iTheorie

Theorie